Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Porsche Cayenne E-Hybrid

SOLD OUT
Porsche Cayenne E-Hybrid

Карактеристики

 • Модел : Porsche Cayenne E-Hybrid

 • Година на производство : 2018

 • Поминати километри : 88000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2995.00

 • Силина на мотор (KW) : 250.00

 • Силина на мотор (HP) : 340.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црвена

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Хибрид - Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 90 000€

Цена во денари: 5 553 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • White color 
 • Leather Red Interior 
 • 20"  aluminum black wheels 
 • Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport)
 • Seat heating front 
 • Comfort Access
 • Panorama roof