Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

ABARTH 595 Competizione

SOLD OUT
ABARTH 595 Competizione

Карактеристики

 • Модел : ABARTH 595 Competizione

 • Година на производство : 2018

 • Поминати километри : 7700.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 1368.00

 • Силина на мотор (KW) : 132.00

 • Силина на мотор (HP) : 179.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црвена

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Рачен

 • Тип на каросерија : Мал градски

 • Број на седишта : 4.00

Цена: 25 000€

Цена во денари: 1 542 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Special metallic white color 
 • Bicolor leather interior
 • 17" Abarth Wheels
 • Automatic Climatization
 • Park Sensors
 • HI-FI Audio-BEATS
 • 7" Navigation System
 • Chromed Sport Exhaust