Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

BMW 530D xDrive

SOLD OUT
BMW 530D xDrive

Карактеристики

 • Модел : BMW 530D xDrive

 • Година на производство : 2017

 • Поминати километри : 67000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2993.00

 • Силина на мотор (KW) : 195.00

 • Силина на мотор (HP) : 265.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Бела

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Седан

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 43 000€

Цена во денари: 2 653 100 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Sapphire Black metallic color
 • Exclusive Dakota Leather
 • Chrome Line Exterior  
 • Ambient Light  
 • Driving Assistant Professional  
 • Park Distance Control (PDC)
 • 360 park camera