Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Porsche 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S

Карактеристики

 • Модел : Porsche 911 Turbo S

 • Година на производство : 2015

 • Поминати километри : 30000

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3800

 • Силина на мотор (KW) : 412

 • Силина на мотор (HP) : 560

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црвена

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Купе

 • Број на седишта : 4

Цена: 140 000€

Цена во денари: 8 638 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • White Color
 • Red Leather Interior
 • Burmester Sound System 
 • Sport Exhaust System
 • PDCC Porsche Dynamic Chassis Control
 • Lift System
 • Light Designed Pack  
 • TechArt Kit