Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLE400d Coupe

SOLD OUT
Mercedes Benz GLE400d Coupe

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLE400d Coupe

 • Година на производство : 2020

 • Поминати километри : 7400.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2925.00

 • Силина на мотор (KW) : 243.00

 • Силина на мотор (HP) : 330.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 110 000€

Цена во денари: 6 787 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Black Metallic Color
 • Black Leather Interior
 • 20” AMG Aluminum Weels 
 • AMG Line Exterior
 • AMG Line Interior
 • Exclusive interior
 • Night Package
 • 4 zone climatic 
 • Panoramic electric sunroof
 • Heat and ventilated seats
 • Burmester sound system