Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Porsche 911 Turbo S

SOLD OUT
Porsche 911 Turbo S

Карактеристики

 • Модел : Porsche 911 TurboS

 • Година на производство : 2014

 • Поминати километри : 85000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3800.00

 • Силина на мотор (KW) : 412.00

 • Силина на мотор (HP) : 560.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Кафеава

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Купе

 • Број на седишта : 4.00

Цена: 130 000€

Цена во денари: 8 021 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Black Metallic Color
 • Brown Leather Interior
 • Burmester Sound System 
 • Sport Exhaust System
 • PDCC Porsche Dynamic Chassis Control
 • Lift System
 • Light Designed Pack