Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

BMW X7 xDrive 40d

SOLD OUT
BMW X7 xDrive 40d

Карактеристики

 • Модел : BMW X7 xDrive 40d

 • Година на производство : 2020

 • Поминати километри : 50.00

 • Состојба : Ново

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2993.00

 • Силина на мотор (KW) : 250.00

 • Силина на мотор (HP) : 340.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 7.00

Цена: 120 000€

Цена во денари: 7 404 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Alpine White color
 • Merino Black interior
 • M Sport Packet
 • 22" V Spoke aluminum wheels
 • Panorama electric sunroof
 • BMW Individual piano black interior
 • Harman Kardon surround system