Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz G 400d AMG

SOLD OUT
Mercedes Benz G 400d AMG

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz G 400d AMG

 • Година на производство : 2020

 • Поминати километри : 50.00

 • Состојба : Ново

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2925.00

 • Силина на мотор (KW) : 243.00

 • Силина на мотор (HP) : 330.00

 • Боја на каросерија : Темно плава

 • Боја на ентериер : Кафеава

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • G manufaktur south seas blue metallic
 • Nappa leather two tone saddle brown/black
 • AMG Line
 • G manufaktur interior Plus Packet
 • Burmester surround sound system
 • MULTIBEAM LED Light
 • NIGHT Packet
 • Stainless Steal Package