Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLE 350 4 Matic

SOLD OUT
Mercedes Benz GLE 350 4 Matic

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLE 350 4 Matic

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 15000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2925.00

 • Силина на мотор (KW) : 200.00

 • Силина на мотор (HP) : 272.00

 • Боја на каросерија : Темно плава

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 90 000€

Цена во денари: 5 553 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Cavansit Blue Metallic color
 • Leather Black Interior
 • 20” Aluminum AMG wheels 
 • AMG Line exterior
 • AMG Line interior
 • Park Packet with 360 camera
 • Night Package
 • Airmatic Packet