Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

BMW 530e xDrive

SOLD OUT
BMW 530e xDrive

Карактеристики

 • Модел : BMW 530e xDrive hybrid

 • Година на производство : 2020

 • Поминати километри : 14000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 1998.00

 • Силина на мотор (KW) : 215.00

 • Силина на мотор (HP) : 292.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Кафеава

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Хибрид - Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Седан

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 70 000€

Цена во денари: 4 319 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Carbon Black metallic color
 • Interior Cognac Leather
 • 18" M LMR Wheels
 • M Aerodynamic packet 
 • M Sport packet  
 • Driving Assistant Professional  
 • Parking Assistant Plus
 • BMW Laser Lights
 • BMW Head-Up display 
 • Entertainment Packet
 • Business Packet professional
 • Soft Close