Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Audi Q8 50TDI Quattro

SOLD OUT
Audi Q8 50TDI Quattro

Карактеристики

 • Модел : Audi Q8 50TDI Quattro

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 26000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2967.00

 • Силина на мотор (KW) : 210.00

 • Силина на мотор (HP) : 286.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 95 000€

Цена во денари: 5 861 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Black metallic color 
 • Black leather interior
 • 22” allu wheels Stern Design
 • ММI navigation with MMI touch
 • Audi Phone box
 • Adaptive cruse control
 • Rear view camera
 • Ambient lighting
 • Panorama glass sunroof
 • S-line exterior
 • S-line interior
 • Keyless entry