Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLE 400D 4Matic

SOLD OUT
Mercedes Benz GLE 400D 4Matic

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLE 400D 4MATIC

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 50.00

 • Состојба : Ново

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2925.00

 • Силина на мотор (KW) : 243.00

 • Силина на мотор (HP) : 330.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 100 000€

Цена во денари: 6 170 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Designo diamond white bright metallic
 • Artico/Dinamica black leather
 • AIRMATIC package
 • MULTIBEAM LED Lights
 • Ambient Light
 • AMG Line Exterior
 • AMG Line Interior