Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Jaguar F Pace R-Sport

SOLD OUT
Jaguar F Pace R-Sport

Карактеристики

 • Модел : Jaguar F Pace R-Sport

 • Година на производство : 2018

 • Поминати километри : 50.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 1999.00

 • Силина на мотор (KW) : 132.00

 • Силина на мотор (HP) : 180.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 55 000€

Цена во денари: 3 393 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • White metallic exterior
 • Black leather interior 
 • 19" Style 5 spoke Gloss Black Wheels
 • Panoramic roof 
 • Park pilot
 • Navigation 
 • Meridian sound system