Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Maserati Levante S

SOLD OUT
Maserati Levante S

Карактеристики

 • Модел : Maserati Levante S

 • Година на производство : 2018

 • Поминати километри : 100.00

 • Состојба : Ново

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2979.00

 • Силина на мотор (KW) : 316.00

 • Силина на мотор (HP) : 430.00

 • Боја на каросерија : Црвена

 • Боја на ентериер : Црвена

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 88 000€

Цена во денари: 5 429 600 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 •  Metallic - Rosso Rubino
 •  Premium fine grain perforated leather interior in Red
 •  19” Allu wheels
 •  Panoramic sunroof
 •  Rear view camera
 •  Integrated garage door opener Homelink
 •  Keyless entry