Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLC 250d 4M

SOLD OUT
Mercedes Benz GLC 250d 4M

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLC 250d 4M

 • Година на производство : 2015

 • Поминати километри : 104000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2143.00

 • Силина на мотор (KW) : 150.00

 • Силина на мотор (HP) : 204.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 38 000€

Цена во денари: 2 344 600 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Black metallic exterior
 • Leather interior
 • Chrom Paket exterior
 • Exclusive interior
 • LED intelligent light system
 • Parkpilot with parktronic