Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Bentley Continental GT Speed

Bentley Continental GT Speed

Карактеристики

 • Модел : Bentley Continental GT Speed

 • Година на производство : 2009

 • Поминати километри : 46500.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 6000.00

 • Силина на мотор (KW) : 449.00

 • Силина на мотор (HP) : 610.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Купе

 • Број на седишта : 4.00

Цена: 95 000€

Цена во денари: 5 861 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Bentley Continental GT Speed