Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Porsche Cayenne Turbo

SOLD OUT
Porsche Cayenne Turbo

Карактеристики

 • Модел : Porsche Cayenne Turbo

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 13700.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 4000.00

 • Силина на мотор (KW) : 404.00

 • Силина на мотор (HP) : 550.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 160 000€

Цена во денари: 9 872 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Black metallic
 • Leather Black Interior 
 • 22" RS Spyder alu wheels 
 • Sport exhaust system Black
 • Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport)
 • Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)
 • Matrix Led light with Porsche Dynamic Light System Plus
 • Burmaster Surround Sound System
 • Seat heating front and rear
 • Seat ventilation at the front
 • Comfort Access
 • Carbon interior package 
 • Head up display
 • Panorama roof