Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

BMW M850i xDrive Coupe

SOLD OUT
BMW M850i xDrive Coupe

Карактеристики

 • Модел : BMW M850i xDrive Coupe

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 25000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 4400.00

 • Силина на мотор (KW) : 390.00

 • Силина на мотор (HP) : 530.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Купе

 • Број на седишта : 4.00

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Black metallic color
 • 20" M Wheels 
 • Driving Assistant Professional  
 • Parking Assistant Plus
 • BMW Laser Lights
 • Harman Kardon Surround Sound System
 • Soft Close