Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLE 300d 4Matic

SOLD OUT
Mercedes Benz GLE 300d 4Matic

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLE 300d 4Matic

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 100.00

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2000.00

 • Силина на мотор (KW) : 180.00

 • Силина на мотор (HP) : 245.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 90 000€

Цена во денари: 5 553 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • AMG Exterior 
 • AMG Interior 
 • Intelligent Light System
 • Airmatic 
 • Keyless entry 
 • Soft close
 • Night package 
 • 360 park camera 
 • Heating seats
 • Ambient interior light