Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz S 63 4M Cabriolet

SOLD OUT
Mercedes Benz S 63 4M Cabriolet

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz S 63 4M Cabriolet

 • Година на производство : 2016

 • Поминати километри : 47000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 5400.00

 • Силина на мотор (KW) : 430.00

 • Силина на мотор (HP) : 585.00

 • Боја на каросерија : Темно плава

 • Боја на ентериер : Бела

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Кабриолет

 • Број на седишта : 4.00

Цена: 145 000€

Цена во денари: 8 946 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Metalic Colour
 • Exclusive Designo Interior 
 • Exclusive Designo Roof 
 • 20" AMG Wheels 
 • Heating and ventilation seats 
 • Multi counture seats
 • Exclusive wood trim
 • Leather wood steering wheel