Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

NISSAN GTR MY 18 Prestige Edition

SOLD OUT
NISSAN GTR MY 18 Prestige Edition

Карактеристики

 • Модел : NISSAN GTR MY 18 Prestige Edition

 • Година на производство : 2018

 • Поминати километри : 30000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3800.00

 • Силина на мотор (KW) : 420.00

 • Силина на мотор (HP) : 570.00

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Купе

 • Број на седишта : 4.00

Цена: 85 000€

Цена во денари: 5 244 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис