Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLE 350d 4Matic

SOLD OUT
Mercedes Benz GLE 350d 4Matic

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLE 350d 4Matic

 • Година на производство : 2016

 • Поминати километри : 158000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3000.00

 • Силина на мотор (KW) : 190.00

 • Силина на мотор (HP) : 258.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 45 000€

Цена во денари: 2 776 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • AMG Exterior 
 • AMG Interior 
 • Intelligent Light System
 • Sunroof 
 • Airmatic 
 • Comand Online 
 • Night package 
 • Heating and ventilation seats