Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Range Rover Velar R-Dynamic

SOLD OUT
Range Rover Velar R-Dynamic

Карактеристики

 • Модел : Range Rover Velar R-Dynamic

 • Година на производство : 2017

 • Поминати километри : 74000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3000.00

 • Силина на мотор (KW) : 177.00

 • Силина на мотор (HP) : 240.00

 • Боја на каросерија : Темно сива

 • Боја на ентериер : Бела

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 65 000€

Цена во денари: 4 010 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

 • Kaikura Stone
 • Premium Black Exterior Pack
 • Light Oyster/Ebony Perforated Leather
 • 21" 10 Spoke Style1033
 • Matrix LED Headlights
 • Privacy Glass
 • Sliding Panoramic Roof
 • Meridian Surround System 825W
 • Drive pro Pack
 • Climate Pack