Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLE 350 4 Matic

SOLD OUT
Mercedes Benz GLE 350 4 Matic

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLE350 4 Matic

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 20000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3000.00

 • Силина на мотор (KW) : 200.00

 • Силина на мотор (HP) : 272.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Бела

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 89 000€

Цена во денари: 5 491 300 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото:

 • Metallic Black
 • Leather Black Interior
 • 20” Aluminum AMG wheels 
 • AMG Line exterior
 • Exclusive interior
 • Park Packet with 360 camera
 • Night Package
 • Burmaster sound system