Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz CLS 400 4 Matic

SOLD OUT
Mercedes Benz CLS 400 4 Matic

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz CLS 400 4 Matic

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 9700.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3000.00

 • Силина на мотор (KW) : 250.00

 • Силина на мотор (HP) : 340.00

 • Боја на каросерија : Темно плава

 • Боја на ентериер : Бела

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Купе

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 85 000€

Цена во денари: 5 244 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото:

 •  металик темно плава боја на каросерија
 •  кожен ентериер во бела боја
 •  20” алуминиумски AMG тркала
 •  Exclusive interior 
 •  AMG Line надворешнпст
 •  Multibeam светла
 •  греење и ладење на седишта
 •  пакет за паркирање 360
 •  навигација