Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Maserati Quattroporte Diesel V6

SOLD OUT
Maserati Quattroporte Diesel V6

Карактеристики

 • Модел : Maserati Quattroporte

 • Година на производство : 2014

 • Поминати километри : 78000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 300.00

 • Силина на мотор (KW) : 202.00

 • Силина на мотор (HP) : 275.00

 • Боја на каросерија : Црна

Цена: 55 000€

Цена во денари: 3 393 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото:

 • црна боја на каросерија
 • боја на внатрешност – Brown
 • електричен кров
 • затемнети стакла од Б конзола назад
 • задна камера
 • Harman Kardon озвучување
 • внатрешност кожа
 • 19” алуминиумски тркала 
 • Ел. Отворање на багажникот
 • Интегрирано Homelink
 • Keyless entry