Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLS 400 4M

SOLD OUT
Mercedes Benz GLS 400 4M

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLS 400 4M

 • Година на производство : 2019

 • Поминати километри : 500.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2925.00

 • Силина на мотор (KW) : 243.00

 • Силина на мотор (HP) : 330.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 7.00

Цена: 125 000€

Цена во денари: 7 712 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото:

 • бела боја на каросерија
 • кожен ентериер во црна боја
 • 21” алуминиумски AMG тркала
 • AMG Line надворешнпст
 • Exclusive interior
 • пакет за паркирање 360
 • серво затворање на врати
 • Night Package
 • 4 зонски клима уред
 • Panorama
 • греење и ладење на предни седишта
 • греење на задни седишта
 • Burmaster sound system