Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Porsche Panamera Diesel

SOLD OUT
Porsche Panamera Diesel

Карактеристики

 • Модел : Porsche Panamera Diesel

 • Година на производство : 2012

 • Поминати километри : 170000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3000.00

 • Силина на мотор (KW) : 184.00

 • Силина на мотор (HP) : 250.00

 • Боја на каросерија : Црна

Цена: 43 000€

Цена во денари: 2 653 100 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото:

 • црна боја на каросерија
 • кожен интериер
 • електрика на седишта
 • 20" алуминиумски тркала
 • задна камера
 • воздушна суспензија
 • LED светла
 • навигација