Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz S 400 L 4 Matic

SOLD OUT
Mercedes Benz S 400 L 4 Matic

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz S 400 L 4 Matic

 • Година на производство : 2018

 • Поминати километри : 23000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 2925.00

 • Силина на мотор (KW) : 250.00

 • Силина на мотор (HP) : 340.00

 • Боја на каросерија : Црна

Цена: 102 000€

Цена во денари: 6 293 400 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото: 

 • металик црна боја на каросерија 
 • кожен ентериер во бела боја 
 • 19” алуминиумски AMG тркала 
 • AMG Line надворешнпст 
 • Nappa leather interior 
 • пакет за паркирање 360 
 • 4 зонски клима уред 
 • Rear Entertainment 
 • Panorama 
 • греење и ладење на предни седишта 
 • греење и ладење на задни седишта 
 • масажа на предни и задни седишта
 • Burmaster sound system
 • Soft close