Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLS400 4M

SOLD OUT
Mercedes Benz GLS400 4M

Карактеристики

  • Модел : Mercedes Benz GLS400 4M

  • Година на производство : 2020

  • Поминати километри : 500.00

  • Состојба : Користено

  • Зафатнина на мотор (cc) : 2925.00

  • Силина на мотор (KW) : 243.00

  • Силина на мотор (HP) : 330.00

  • Боја на каросерија : Црна

Цена: 130 000€

Цена во денари: 8 021 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото:

- металик црна боја на каросерија
- кожен ентериер во црна боја
- 23” алуминиумски AMG тркала
- AMG Line надворешнпст
- exclusive interior
- пакет за паркирање 360
- Night Package
- 4 зонски клима уред
- странични скали
- Panorama
- греење и ладење на предни седишта
- греење на задни седишта
- Burmaster sound system