Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Mercedes Benz GLC350 4M

SOLD OUT
Mercedes Benz GLC350 4M

Карактеристики

 • Модел : Mercedes Benz GLC350 4M

 • Година на производство : 2018

 • Поминати километри : 52000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3000.00

 • Силина на мотор (KW) : 190.00

 • Силина на мотор (HP) : 258.00

 • Боја на каросерија : Црна

 • Боја на ентериер : Црна

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Теренец - SUV

 • Број на седишта : 5.00

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото:

 •  металик црна боја на каросерија
 •  кожен ентериер во црна боја
 •  19” алуминиумски AMG тркала
 •  AMG Line внатрешност
 •  AMG Line надворешнпст
 •  Multi beam светла
 •  греачи на седишта
 •  пакет за паркирање 360
 •  навигација