Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Bentley Continental

SOLD OUT
Bentley Continental

Карактеристики

 • Модел : Bentley Continental

 • Година на производство : 2013

 • Поминати километри : 70000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 6000.00

 • Силина на мотор (KW) : 423.00

 • Силина на мотор (HP) : 575.00

 • Боја на ентериер : Црвена

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Бензин

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Кабриолет

 • Број на седишта : 4.00

Цена: 150 000€

Цена во денари: 9 255 000 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Bentley Continental GTC W12 Mulliner