Работно Време: Понеделник - Петок 09:00 - 17:00

Porsche Panamera Diesel

SOLD OUT
Porsche Panamera Diesel

Карактеристики

 • Модел : Porsche Panamera Diesel

 • Година на производство : 2015

 • Поминати километри : 72000.00

 • Состојба : Користено

 • Зафатнина на мотор (cc) : 3000.00

 • Силина на мотор (KW) : 221.00

 • Силина на мотор (HP) : 300.00

 • Боја на каросерија : Бела

 • Боја на ентериер : Темно кафеава

 • Материјал на ентериер : Кожа

 • Гориво : Дизел

 • Менувач : Автоматски

 • Тип на каросерија : Седан

 • Број на седишта : 5.00

Цена: 55 000€

Цена во денари: 3 393 500 МКД

*Можност за купување на лизинг.

Опис

Опрема на возилото:

 • металик бела боја на каросерија
 • кожен интериер
 • електрика на седишта
 • 20" алуминиумски тркала
 • задна камера
 • воздушна суспензија
 • LED светла